Українська громадянська мережа. Різні промислові міста – однакові проблеми.
Все про повітря

Круглий стіл “Що по повітрю?” у Кривому Розі 26/10/23

23. 11. 2023,

  26 жовтня у Кривому Розі було організовано круглий стіл “Що по повітрю?”.

Під час заходу представники органів місцевого самоврядування і громадських організацій, екологи та науковці вищих навчальних закладів обговорили вплив війни на якість повітря та нагальні проблеми державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря в місті та державі.

Важливо, що учасники заходу розглянули проблему забруднення повітря під час війни як з боку населення, так підприємств, і місцевої влади.

Круглий стіл організовано ГО «Арніка» в рамках проєкту «Чисте повітря для України» у співпраці з ГС “Досить труїти Кривий Ріг”, за сприяння Управління екології виконкому Криворізької міської ради.

Презентації та основні тези доповідачів заходу читайте тут.

Фото з заходу Majda Slamova.

 

Про нас

Програма "Чисте повітря для України" реалізується з 2017 року неурядовою організацією Arnika (Чеська Республіка) у співпраці з місцевими громадськими ініціативами з різних регіонів України за фінансової підтримки Transition Promotion Program Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Ви можете знайти більше інформації про нашу діяльність та можливості участі або поділитися з нами своїми думками, надіславши повідомлення на адресу info@cleanair.org.ua.

Координатори:

Партнери програми:

Донори:

Інформаційні партнери: