Українська громадянська мережа. Різні промислові міста – однакові проблеми.
Все про повітря

Команда Чистого повітря у Харкові зустрілася з представниками департаменту довкілля Харківської ОВА, активістами та науковою спільнотою

23. 11. 2023,
Команда Чистого повітря у Харкові зустрілася з представниками департаменту довкілля Харківської ОВА, активістами та науковою спільнотою
Харків. 30 жовтня. Один з районів, де працюють промислові підприємства

 31 жовтня команда програми «Чисте повітря для України» обговорила із представниками Департаменту захисту довкілля та природокористування Харківської обласної військової адміністрації стан повітря та відсутність розгалуженої міської системи моніторингу в місті.

Також під час візиту до Харкова команда зустрілася із місцевими активістами та представниками університету ім. Каразіна. Обговорили проблеми довкілля регіону, зокрема Харкова, та шляхи їхнього вирішення. А також встановили дві станції моніторингу ЕкоСіті.

Детальніше про зустріч із Департаментом читайте тут.

Фото Majda Slamova.

Про нас

Програма "Чисте повітря для України" реалізується з 2017 року неурядовою організацією Arnika (Чеська Республіка) у співпраці з місцевими громадськими ініціативами з різних регіонів України за фінансової підтримки Transition Promotion Program Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Ви можете знайти більше інформації про нашу діяльність та можливості участі або поділитися з нами своїми думками, надіславши повідомлення на адресу info@cleanair.org.ua.

Координатори:

Партнери програми:

Донори:

Інформаційні партнери: