Українська громадянська мережа. Різні промислові міста – однакові проблеми.
Все про повітря

Cтанцii громадського монiторингу OXYGEN презентували пiд час форуму захисту повiтря та води

14. 4. 2020,
Cтанцii громадського монiторингу OXYGEN презентували пiд час форуму захисту повiтря та води
Maksym Soroka, photo: Professional Association of Ecologists of Ukraine

У березні в Києві відбулась Платформа «Пилогазоочистка-2020», яка комплексно охоплює основні рішення та обладнання для захисту атмосфери від промислових викидів: системи очищення газів і повітря від пилу, золи, діоксиду сірки SO2, оксидів азоту NOx, сірководню H2S, бензапірену, меркаптанів та інших шкідливих речовин.

Мета заходу — просування сучасних технологій газоочистки і газоочисного устаткування, обмін практичним досвідом модернізації установок газоочистки, пиловловлювання, золоуловлювання і очищення аспіраційного повітря різних технологічних процесів промислових підприємств.

Цей форум був місцем зустрічей різних учасників, у тому числі представників промисловості, влади, науковців та експертів і екологічних активістів.

Максим Сорока, науково-технічний експерт проекту «Чисте повітря для України», провів презентацію про станції моніторингу повітря нового покоління Oxygen. Він представив його технічні особливості та функції, а також розповів про побудову всеукраїнської мережі моніторингу повітря, яка дозволяє населенню вiдслiдковувати якiсть повiтря онлайн.

Захід організовано за підтримки проекту «Найкращі доступні технології та методи управління (НДТМ) для України», що виконується GIZ на замовлення Уряду Німеччини.

Про нас

Програма "Чисте повітря для України" реалізується з 2017 року неурядовою організацією Arnika (Чеська Республіка) у співпраці з місцевими громадськими ініціативами з різних регіонів України за фінансової підтримки Transition Promotion Program Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Ви можете знайти більше інформації про нашу діяльність та можливості участі або поділитися з нами своїми думками, надіславши повідомлення на адресу info@cleanair.org.ua.

Координатори:

Партнери програми:

Донори:

Інформаційні партнери: