Українська громадянська мережа. Різні промислові міста – однакові проблеми.
Все про повітря

Задля європейського зеленого курсу: наука+практика

1. 12. 2020,

За ініціативою Професійної асоціації екологів України у листопаді, в Києві, відбулась конференція «ЗАДЛЯ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО КУРСУ: наука+практика». Конференція об’єднала близько 270 учасників: від студентів до професійних екологів.

Серед спікерів виступив Максим Сорока, науково-технічний радник проекту «Чисте повітря для України» з виступом “Фахова екологічна освіта та вимоги і реалії ринку” зупинившись на головних вимогах до екоспеціалістів на професійному ринку. Під час конференції провідні експерти-практики спільно з головними екологами підприємств України дали відповіді на ці та багато інших болючих запитань студентів-випускників, розказали, на які моменти слід звернути увагу під час навчання, поділились лайфхаками в підготовці себе до практичної діяльності.

Soroka Ecoeducation conference (PDF)

 

Про нас

Програма "Чисте повітря для України" реалізується з 2017 року неурядовою організацією Arnika (Чеська Республіка) у співпраці з місцевими громадськими ініціативами з різних регіонів України за фінансової підтримки Transition Promotion Program Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Ви можете знайти більше інформації про нашу діяльність та можливості участі або поділитися з нами своїми думками, надіславши повідомлення на адресу info@cleanair.org.ua.

Координатори:

Партнери програми:

Донори:

Інформаційні партнери: