Українська громадянська мережа. Різні промислові міста – однакові проблеми.
Все про повітря

Міндовкілля розпочало роботу над методичними порадами щодо проведення процедури ОВД

20. 12. 2020,

В рамках проєкту “Чисте повітря для України”  коаліція громадських організацій “Досить труїти Кривий Ріг!” здійснює постійний моніторинг змін в законодавстві і інформує про це активну громадськість.

Крім того “ДТКР” має експертну спроможність якісно проводити процедуру “Оцінки впливу на довкілля”, неодноразово брала участь в публічних обговореннях щодо покращення відповідного Закону України. Це необхідно для забезпечення прозорості та ефективності процедури.

Стало відомо, що Міністерство захисту  довкілля та природних ресурсів розпочало розробку методичних рекомендацій з проведення оцінки впливу на довкілля  і порядку складання звіту по ОВД.

  1. Ознайомитися з повним текстом проєкту «Загальних методичних рекомендацій щодо змісту і порядку складання звіту по оцінці впливу на навколишнє середовище» можна за посиланням:

https://mepr.gov.ua/news/36467.html

  1. Ознайомитися з повним текстом проєкту «Методичні рекомендації щодо складання звіту за ОВС для ТЕС і ТЕЦ» можна  за посиланням:

https://mepr.gov.ua/news/36512.html

 

В PDF додатку детальні коментарі до проєктів від «ДТКР».

Про нас

Програма "Чисте повітря для України" реалізується з 2017 року неурядовою організацією Arnika (Чеська Республіка) у співпраці з місцевими громадськими ініціативами з різних регіонів України за фінансової підтримки Transition Promotion Program Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Ви можете знайти більше інформації про нашу діяльність та можливості участі або поділитися з нами своїми думками, надіславши повідомлення на адресу info@cleanair.org.ua.

Координатори:

Партнери програми:

Донори:

Інформаційні партнери: