Українська громадянська мережа. Різні промислові міста – однакові проблеми.
Все про повітря

Волю Україні! Чехія підтримує українців

25. 2. 2022,
Чеська громадська організація Arnika (Прага), яка релізує в Україні проєкт «Чисте повітря для України», звертається до українців із щирими словами підтримки.

«Кілька днів тому ми разом з нашими колегами боролися за чисте повітря в Україні, а сьогодні ми в спільній боротьбі за свободу та демократію. Дуже важко передати емоції, які наповнюють моє серце і думки – суміш смутку, гніву та надії. Я сумна і зла, що мої думки не можуть закрити небо над вашою країною, але я маю надію і вірю в перемогу України, перемогу розуму і добра, – каже Марцела Черноцова, координаторка проєкту. – Хочу висловити величезну підтримку Україні від Чеської республіки. Всі в «Арніці», моя родина, друзі, все суспільство надають усю можливу матеріальну, фінансову та моральну підтримку. Було неймовірно почути, як 80 000 людей на головній площі Праги вигукували: «Слава Україні!».
Ми продовжуємо підштовхувати лідерів європейських країн до введення більш жорстких санкцій проти російського агресора та надання Україні ефективнішої допомоги та підтримки.
Героям слава!
English version:
A few days ago, we were fighting together with our colleagues for clean air in Ukraine, today we are in a joined fight for freedom and democracy. It is very difficult to express the emotions which fill my hearth and thoughts – mixture of sadness, anger, and hope. I am sad and angry that my thoughts can’t close the sky above your country, but I have a hope and believe in victory of Ukraine, victory of us.
But at least I can share the huge support from our country. Everybody in Arnika, my family, friends, whole society is providing material, financial and moral support. It has been amazing experience to hear 80,000 people at the main square in Prague shouting: “Слава Україні!”.
We keep pushing the leaders of European countries to place more severe sanctions on the Russian aggressor and provide to Ukraine more efficient help and support.
Героям слава!
Marcela Černochová, Prague
Arnika – Centrum pro podporu obcanu I Citizens Support Centre

Про нас

Програма "Чисте повітря для України" реалізується з 2017 року неурядовою організацією Arnika (Чеська Республіка) у співпраці з місцевими громадськими ініціативами з різних регіонів України за фінансової підтримки Transition Promotion Program Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Ви можете знайти більше інформації про нашу діяльність та можливості участі або поділитися з нами своїми думками, надіславши повідомлення на адресу info@cleanair.org.ua.

Координатори:

Партнери програми:

Донори:

Інформаційні партнери: