Українська громадянська мережа. Різні промислові міста – однакові проблеми.
Все про повітря

Оцінка шкоди для довкілля ракетних ударів: Миколаїв, 29.08.2022

30. 8. 2022,

Представляємо аналіз впливу вибухів на якість повітря на прикладі Миколаєва за 29 серпня 2022 на основі даних станцій громадського моніторингу Ecocity.

Росіяни 29 серпня обстріляли Миколаїв, випустивши 12 ракет.

Екологи попередили містян Миколаєва про забруднення повітря дрібнодисперсним пилом та продуктами горіння.
Українські громадські організації продовжують фіксувати злочини проти довкілля та збирати матеріали про забруднення внаслідок дій окупантів як докази в підготовці позову на рф до міжнародного суду.
За зверненням місцевих активістів, експертка мережі «Довкола» Юлія Байлюк та експерт з екологічної безпеки проєкту «Чисте повітря для України» Максим Сорока проаналізували дані моніторингу забруднення повітря у цей день.

Скачати презентацію>>22-08-29-Mikolaiv ecozlochyn

Слідкувати  самостійно за станом атмосферного повітря в режимі реального часу в різних куточках України можна на карті:

https://eco-city.org.ua/

Про нас

Програма "Чисте повітря для України" реалізується з 2017 року неурядовою організацією Arnika (Чеська Республіка) у співпраці з місцевими громадськими ініціативами з різних регіонів України за фінансової підтримки Transition Promotion Program Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Ви можете знайти більше інформації про нашу діяльність та можливості участі або поділитися з нами своїми думками, надіславши повідомлення на адресу info@cleanair.org.ua.

Координатори:

Партнери програми:

Донори:

Інформаційні партнери: