Українська громадянська мережа. Різні промислові міста – однакові проблеми.
Все про повітря

Анонс. Запрошуємо обговорити вплив 200 днів війни на якість повітря та екологічний моніторинг у планах зеленого відновлення

14. 9. 2022,

27 вересня запрошуємо громадських активістів, представників органів місцевого самоврядування, науковців, екологів на міжнародну конференцію та круглий стіл, присвячені новим реаліям моніторингу якості повітря та радіації. Програма нижче.

Конференція “Повітря війни: як моніторинг допоможе відновити чисте повітря для України” відбудеться 27 вересня 2022 р. о 10:00 онлайн. 

На міжнародній конференції будемо обговорювати фіксацію екологічних злочинів в Україні за ці півроку, способи оцінки заподіяної шкоди внаслідок забруднення атмосферного повітря під час військових дій, досвід і результати застосування державних та громадських сервісів моніторингу якості повітря на прикладі Запоріжжя та Кременчука, а також досвід Чехії у відновленні чистого повітря.

Програма конференції та реєстрація за посиланням:

https://cleanair.org.ua/event/war-air-conferense/ 

Після цього, о 13:00 планується обговорення у форматі круглого столу «Ціна чистого повітря війни: як моніторинг допоможе відновити чисте повітря для України».
Будемо обговорювати вплив війни на якість повітря в різних регіонах та практичний досвід різних громад у екологічному моніторингу: Дніпра, Запоріжжя, Полтавщини, Кременчука, Рівного.

Програма та реєстрація за посиланням:

https://cleanair.org.ua/event/27-09-2022/ 

Презентації та запис будемо надсилати тим, хто зареєструється.

Учасники матимуть можливість висловитися та подискутувати.

Надсилайте також ваші питання спікерам зарані.

Про нас

Програма "Чисте повітря для України" реалізується з 2017 року неурядовою організацією Arnika (Чеська Республіка) у співпраці з місцевими громадськими ініціативами з різних регіонів України за фінансової підтримки Transition Promotion Program Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Ви можете знайти більше інформації про нашу діяльність та можливості участі або поділитися з нами своїми думками, надіславши повідомлення на адресу info@cleanair.org.ua.

Координатори:

Партнери програми:

Донори:

Інформаційні партнери: