Українська громадянська мережа. Різні промислові міста – однакові проблеми.
Все про повітря

Вплив 200 днів війни в Україні на стан повітря в різних регіонах: відбулися конференція та круглий стіл «Повітря війни»

30. 9. 2022,

27 вересня 2022 року проєкт «Чисте повітря для України» провів науково-практичну конференцію та круглий стіл – обговорення, присвячені відновленню якості повітря та моніторингу довкілля під час війни. Нижче представлено матеріали заходу.

Сьомий місяць триває повномасштабна війна в Україні, яке має безпрецедентний вплив на довкілля та здоров’я людей, тож відновлення займе багато часу, але починатися має вже зараз з фіксації та оцінки впливу війни та спричиненої шкоди.

На заході організаторам, ГО «Арніка» та ГО «Фрі Ардуіно», вдалося зібрати науковців і практиків, екологів і представників органів державної і місцевої влади з різних регіонів України та Чехії. Крім слухання та обговорення змістовних доповідей з тем якості повітря та моніторингу довкілля, велася дискусія та ставилося багато питань, висувалося пропозицій, що свідчить про важливість теми.

Нижче представлені матеріали доповідей, якими ви можете скористатись для поліпшення моніторингу довкілля та оцінки впливу війни на довкілля у своєму регіоні.

Конференція «Повітря війни»

Програма>>

 Презентації з конференції>>

Відеозапис конференції>>

Круглий стіл «Ціна чистого повітря»

Програма>>

 Доповіді круглого столу>>

Відеозапис круглого столу>>

 

З питань співпраці, пишіть нам info@cleanair.org.ua

Про нас

Програма "Чисте повітря для України" реалізується з 2017 року неурядовою організацією Arnika (Чеська Республіка) у співпраці з місцевими громадськими ініціативами з різних регіонів України за фінансової підтримки Transition Promotion Program Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Ви можете знайти більше інформації про нашу діяльність та можливості участі або поділитися з нами своїми думками, надіславши повідомлення на адресу info@cleanair.org.ua.

Координатори:

Партнери програми:

Донори:

Інформаційні партнери: