Українська громадянська мережа. Різні промислові міста – однакові проблеми.
Все про повітря

АНОНС Вебінару «Техногенні загрози в умовах війни: як підготуватись цивільному населенню»

15. 6. 2023,

29 червня запрошуємо на вебінар дізнатися, як правильно моніторити можливі техногенні загрози та як підготуватись до надзвичайної ситуації представникам  громади та населенню.

Руйнування гребель і дамб, обстріли та мінування підприємств – російські терористи ні перед чим не зупиняються, щоб знищити українців, і стали ще агресивніші.

Тож запрошуємо на вебінар «Техногенні загрози в умовах війни: як підготуватись цивільному населенню», який відбудеться 29 червня об 11:00 онлайн у Zoom.

Мета цього вебінару – надати інформацію та знання для реагування на техногенні аварії,  ситуації хімічного та радіаційного ураження.

Програма вебінару: 

  1. 11:00-11:10 Марцела Чернохова, координаторка чесько-української програми «Чисте повітря для України» (ГО «Арніка», Чехія). Про міжнародну підтримку України в захисті довкілля. 
  2. 11:10-11:25 Олексій Ангурець, експерт з екології та сталого розвитку програми «Чисте повітря для України». Техногенна війна: моніторинг непрямих військових загроз.
  3. 11:25-11:40  Олексій Трелевський, засновник і куратор Української мережі моніторингу  якості повітря та радіації EcoCity. Як приготуватись до настання надзвичайної ситуації в умовах війни.
  4. 11:40-11:50 Олександр Скакальский, начальник управління екології виконкому Криворізької міської ради. Досвід Кривого Рогу по інформуванню населення про стан атмосферного повітря під час війни.
  5. 11:50-12:00 Обговорення та відповіді на питання. 

Для участі в Zoom-конференції, просимо зареєструватися:  

https://forms.gle/QYZeE2sotDN9Q5u58  

Програма «Чисте повітря для України» реалізується неурядовою організацією Arnika (Чеська Республіка) у співпраці з українськими громадськими організаціями та ініціативами у промислових містах України за фінансової підтримки Transition Promotion Program Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.  

Про нас

Програма "Чисте повітря для України" реалізується з 2017 року неурядовою організацією Arnika (Чеська Республіка) у співпраці з місцевими громадськими ініціативами з різних регіонів України за фінансової підтримки Transition Promotion Program Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Ви можете знайти більше інформації про нашу діяльність та можливості участі або поділитися з нами своїми думками, надіславши повідомлення на адресу info@cleanair.org.ua.

Координатори:

Партнери програми:

Донори:

Інформаційні партнери: