Українська громадянська мережа. Різні промислові міста – однакові проблеми.
Все про повітря

Максим Сорока

Чисте повітря для України
технічний експерт проекту
Дніпро, Україна

Природоохоронний інженер, науковець, громадський діяч, старший науковий співробітник Галузевої науково-дослідної лабораторії «Охорона навколишнього середовища» Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна (Dnipro ECO Lab ДНУЗТ ка. кад.. В. Лазаряна). Експерт з питнь екологічного моніторингу та вимірювання, стану об’єктів навколишнього середовища, управління природоохоронною діяльністю суб’єктів господарювання, еколого-економічного аналізу ризиків діяльності підприємств, оцінка впливу на довкілля.

Про нас

Програма "Чисте повітря для України" реалізується з 2017 року неурядовою організацією Arnika (Чеська Республіка) у співпраці з місцевими громадськими ініціативами з різних регіонів України за фінансової підтримки Transition Promotion Program Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Ви можете знайти більше інформації про нашу діяльність та можливості участі або поділитися з нами своїми думками, надіславши повідомлення на адресу info@cleanair.org.ua.

Координатори:

Партнери програми:

Донори:

Інформаційні партнери: